otsikkokuva

Yksi tärkeimmistä yksityistoiminnan tavoitteistamme on rento talliyhteisö

Kesällä 2014 tallirakennuksen yhteyteen valmistuneen modernin yksityissiiven ansiosta voimme nyt tarjota tallipaikkoja ulkopuolisille hevosille. Tilavia, purukuivitettuja karsinoita on yhteensä kuusi. Päivisin hevoset tarhaavat ryhmissä tallin hevosten kanssa.

Emme valitettavasti tarjoa erillisiä puoli- tai itsehoitosopimuksia, vaan kaikki sopimukset ovat ensisijaisesti täysihoitosopimuksia. Yksityishevoset noudattavat samaa vuorokausirytmiä tallin omien hevosten kanssa ja erityisjärjestelyistä, kuten loimituksista ja ruokintaan liittyvistä asioista voidaan keskustella sopimusta tehdessä. Liikutuksen omistaja hoitaa itse, mutta lähes kaikki muut palvelut ovat sovittavissa. Karsinapaikkatilanteeseen ja tallin tiloihin voit tutustua esittelysivulla.

Tallivuokran kuittaus tehdään kerran kuukaudessa, ja maksun voi suorittaa neljällä tavalla:

1. kuittaamalla vuokran vuokranmaksulomakkeella
2. tarinoimalla hevosensa päiväkirjaan foorumilla
3. auttamalla aamu- tai iltatallissa
4. osallistumalla tallin toimintaan

Tarinoista saa aina jonkinlaista palautetta kommenttien muodossa. Lisäksi tapahtumiin osallistumalla voi tienata merkkejä omaan kaappiin. Merkkejä saa myös suorittamalla silloin tällöin ilmestyviä ekstratehtäviä. Tarinoiden tueksi kannattaa seurailla tallipäiväkirjaa, sekä tutustua tallin sivuihin ja henkilökuntaan. Jos haluat pitää pidempää taukoa, etkä ehdi kuitata vuokraa kuukauden sisällä, ilmoita siitä ajoissa. Jos omistajasta ei pariin kuukauteen kuulu mitään, eikä sähköpostillakaan saa häntä kiinni, vapautuu tallipaikka valitettavasti seuraavalle.

Hevosenomistajille järjestetään valmennustunteja, sekä erilaisia kursseja. Hevosenomistajat ovat yleensä myös etusijalla tallilla järjestettävien tapahtumien yhteydessä pidettävissä valmennuksissa ja maastoretkillä, joiden osallistujamäärä on rajoitettu. Tulevista tapahtumista ja tunneista ilmoitetaan pääsääntöisesti foorumilla.


Näin haet tallipaikkaa Jukolasta

Tallipaikan hakeminen tehdään sähköpostin välityksellä osoitteeseen joutokeino@gmail.com. Hakemuksesta tulee löytyä ainakin omistajan nimi ja hevosen nimi ja hevosen sivujen osoite. Liitä mukaan myös pieni kuvaus ja halutessasi netistä (esim. Flickr) löytämäsi luvallinen kuva itsestäsi, jotka lisätään kaappiisi tallipaikan saatuasi. Autan mielelläni kuvan etsimisessä. Jos hevosen sivuilta löytyy laitonta materiaalia, hakemus hylätään.

Kun sopimus on tehty, linkitetään hevonen Jukolan sivuille hevoslistaukseen. Vastaavasti hevosen sivuille tulee liittää linkki Jukolaan. Hevosenomistajien olisi hyvä myös rekisteröityä tallin foorumille ja luoda sinne oma päiväkirja.


Tallivuokraan sisältyy


» Karsinapaikka purupohjalla
» Karsinan siivous kerran päivässä
» Paikka varusteille satulahuoneesta
» Kokopäivätarhaus loimituksineen 2-6 hevosen ryhmissä
» Ruokinta 2 kertaa päivässä, heinät 4-5 kertaa päivässä
» Ratsastustilojen ja merkittyjen maastoreittien vapaa käyttö
» Ilmainen laidunpaikka 1.6.-30.8. välisenä aikanaAstu tästä yksityissiiven taukotilaan >>VIRTUAALITALLI - A SIM-GAME STABLE | Ulkoasun © Jukola 2018 | lue lisää tekijänoikeuksista