otsikkokuva

Yksityissiiven taukotilassa voit esimerkiksi säilyttää varusteita, syödä eväitä tai vain hengailla

Astuit juuri uudenkarheasta valkoisesta ovesta tilavaan, siistiin huoneeseen. Yhdellä seinällä on mustia satulatelineitä, joissa muutamassa lepää kalliin näköisiä satuloita suojakankaineen. Satuloiden vieressä on hylly täynnä tavaraa suojista linimentteihin ja ötökkäsuihkeisiin. Vastakkaisella seinustalla taas on roikkumassa jos jonkinlaisia suitsia, joiden alla on erivärisiä harjapakkeja. Ovelta vasemmalle katsoessa voi nähdä huoneen jakautuvan kahteen osaan. Loimitelineitä kannattelevan seinämän takaa avautuu aavistuksen pienempi, mutta kodikas tila.

Keskellä huonetta on nostalginen pirttipöytä penkkeineen ja pöydällä maljakossa lojuu muutama päivä sitten kerättyjä päivänkakkaroita, sekä vino pino hevoslehtiä. Lehtiä on myös varustehuoneen ja taukotilan erottavan seinän vieressä nököttävässä kirjahyllyssä, joka sisältää lisäksi muutamia tietokirjoja, vanhan kuvaputkitelevision, sekä erilaisia palkintoja ja ruusukkeita. Kirjahyllyn vieressä on ilmoitustaulu, jossa tiedotetaan hevosenomistajia koskevista asioista. Viereisellä seinustalla on muhkea ja kutsuvan näköinen punainen sohva, jonka vieressä on pieni apupöytä. Apupöydällä nököttää valkoinen kahvinkeitin ja apupöydän alla on pieni, mutta moderni jääkaappi. Suuri ikkuna lintukuosisine verhoineen tuo valoa taukotupaan ja samalla seinustalla on lukuisia valokuvia ja tauluja kollaasina. Tilaan tultaessa heti oikealla on ovi, jossa lukee "pukuhuone". Oven takaa löytyvät yksityisten omistajien nimellä varustetut kaapit ja vastakkaiselta puolelta pitkä penkki ja naulakot. Kapean huoneen perältä pääsee pieneen suihkutilaan ja vessaan.


Hengähdä hetki taukohuoneen punaisella sohvalla...

... ja ihastele seinällä olevia valokuvia.
... tai selaile pöydällä lojuvia vanhoja hevoslehtiä.
... voi myös kurkata kirjahyllyssä lojuvaan arkistomappiin.
... tutustu myös pöydällä punaisessa kansiossa oleviin ansiomerkkeihin.


Image Map

Siirry foorumille tästä >>

Kuittaa tallivuokra lomakkeella >>Hevosenomistajien kaapit

Joffe

img Oma hevonen: Höfrunfur frá Delico "Höffi"
Liittynyt Jukolan porukkaan: 11.10.2015

Josefina "Joffe" Rikkovuo on 18-vuotias vanhalla kuplalla ja hymy kasvoilla kulkeva vajaat 157 senttiä pitkä tyttö, joka voi yhtä hyvin puhua kuin papupata tai olla hiljaa omissa ajatuksissaan päivästä riippuen. Tytön tunnistaa helposti vaaleista, olkapäille ylettyvistä hiuksistaan sekä ruutupaidoista ja kuluneista farkuista, olivat ne sitten tavalliset tai ratsastusfarkut. Joffe on kiinnostunut maastakäsittelystä ja lännenratsastuksesta, mutta myös muut lajit menevät. Hän myös soittaa kitaraa omaksi huvikseen sekä omistaa mustan sileäkarvaisen noutajan Atzon, jonka toisinaan voi tallillakin nähdä mukana menossa.

imgimg img imgimg

Felissa

Oma hevonen: Kuinkas Sitten Kävikään "Viltsu"
Liittynyt Jukolan porukkaan: 13.12.2015

"Olen Felissa, 25-vuotias kouluratsastaja. Olen ratsastanut alle kouluikäisestä ja kilpaillut lainahevosilla aktiivisesti alue- ja kansallisella tasolla esteratsastuksessa. Ensimmäinen oma hevoseni on perintörahoilla hankittu nuori puoliveritamma Vanilla Unicorn, jonka kanssa tähtäämme kansallisille kouluradoille. Viihdymme maaseudun rauhassa ja rakastamme maastoilua, joten suuret keskustoissa sijaitsevat luxustallit eivät ole meitä varten.

Tulen yleensä hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, uskallan pyytää apua kun sitä tarvitsen ja autan tilanteen tullen ystävällisesti myös muita. Hevosten hyvinvointi on minulle tärkeää, mutta maalaisjärki saattaa välillä hävitä, kun kyse on Nillan lisäravinteista tai loimituksesta. Silloin saa mieluusti huomauttaa, että jotain järkeä taas peliin!"

imgimg imgimg

Leenu

Oma hevonen: Gunshild Lisbet "Lispetti"
Liittynyt Jukolan porukkaan: 9.1.2017

"Hei olen Leenu, tuon kerman värisen pikku painajaisen omistaja. Olen iältäni 26-vuotias, vaikka ulkonäöllisesti moni luulee minua nippanappa 18 kesäiseksi. Pituutta ei ole siunaantunut kuin vaatimattomat 153 senttimetriä ja muutenkin olen hoikka. Minut tunnistaa iloisesta luonteesta ja pitkistä, takamukseen asti ylettyvistä ruskeista hiuksista. Olen aina valmis lähtemään maastoretkelle ja kuuntelemaan, jos jollain on jotain sydämellään!"


Selma/Varpu

img Oma hevonen: Villahaan Puhti "Puhti"
Liittynyt Jukolan porukkaan: 7.3.2017

"Täällä Selma Sirviö, Puhdin tai toiselta nimeltään Possun omistaja. Ikää kertynyt vain 23 vuotta, eli elämän alussa vasta ollaan. Hevosenomistajaksi jouduin osittain vahingossakin, sillä vähät rahani käytin hevoseen, vaikka siihen elämäntilanteeseen hevonen oli maailman huonoin idea. Onneksi sain sovitettua työelämän ja oman hevosen, sillä nyt hieman enemmän tienaavana olemme päässeet valmentautumaan ja kisameriittejä Puhdin kanssa ollaan jo kerätty melko paljonkin.

Tällä hetkellä mun elämässä ei muuta olekkaan kun työ ja oma hevonen, joten kaikki vapaa-aika kuluu tallilla ja yleensä puuhastelen paljon muutakin Puhdin hoitamisen lisäksi, kuten esimerkiski tarjoan auttavaa kättä tallihommiin. Luonteeltani olen hieman omissa oloissani viihtyvä, mutta rupattelen kyllä mielellään, jos joku suutansa aukaisee ja viitsin joskus jopa itsekin sen avata."

imgVIRTUAALITALLI - A SIM-GAME STABLE | Ulkoasun © Jukola 2018 | lue lisää tekijänoikeuksista