Etusivu Tilukset Toiminta Asukkaat Porukka Foorumi

Harmaan Vanamo "Vani"


Kaunis ilme, ystävällinen luonne sekä monitoimikoulutus - ja paljon muuta! Vani voi suhtautua uusiin ihmisiin hieman varautuneesti, mutta on pohjimmiltaan seurallinen ja hellyydenkipeä kaveri, joka tykkää harjauksesta ja antaa harjata joka paikasta.

Vani on oikea vesipeto, ja sen mielestä kaikki pesuhetket ovat nautinnollisia kokemuksia ja vesikupilla leikkimen on parasta ajanvietettä ikinä. Varustamisen ajaksi tamma täytyy laittaa kiinni, sillä se luikertelee mielellään pois satulan alta, mutta kun satula on nakattu selkään, loppuu pyöriminen ja tamma alkaa keskittyä vatsansa pullistamiseen.

Vanamo on oikein taitava ja hyvä opetusmestari, jos ratsastajalla on perustaidot hallussa. Tamma on herkkä suustaan, kyljistään ja ratsastajan mielialasta. Se ottaa kuitenkin helposti nokkiinsa ja lyö hanskat tiskiin ratsastajan virheistä. Positiivinen mieliala, hellä käsi ja jalkojen maltillinen käyttö ovat tämän hevosen kanssa kaiken A ja O. Yhteisen sävelen löytyessä Vani toimii kuin unelma: se on rento, kevyt ja taipuisa. Vanilla on erikoinen hyppytyyli, esteillä tamma syttyy ja on vauhdikas.Varusteet

Virtuaalitalli / Virtuaalihevonen © Riina