Aihkian vaellustalli

Snjóstormur frá Hólmavík


PKK-3822 | ei saavutuksia

Islanninhevosori, kimo, 145cm, taso heA & 100cm
Syntynyt 20.3.2011, 13v – kasvattaja Róshildur Leiðólfursdottir, evm
Omistaa Aile Aikia / Tuulia, kotitalli: Aihkian vaellustalli, Päiväkirja tulossa

Lumin nimi tarkoittaa lumimyrskyä, joka juontaa juurensa myrskyiseen kevätilmaan, jolloin Hólmavíkin tilalle syntyi kimo orivarsa. Myrskyisästä alusta huolimatta orista kasvoi ystävällinen ja rauhallinen ratsu, joka teki pari vuotta töitä vaellusratsuna ennen saapumistaan Suomeen. Lumi on siis varmajalkainen maastossa.

Varusteet

Kuvagalleria & Näyttelyt

03.01.21 Aihkian vaellustalli: hämärän aikaan - KP - tuom. Marjahilla
“Pidän realistisen kylmästä värimaailmasta ja upeista revontulista. Kaunis kuva.”

19.10.20 PKK-ig: #pkk001hidas - EM: Kokonaisuus - tuom. Hallava
"Tässä kuvassa hitaus tulee ennen kaikkea esiin tunnelman kautta. Maisema on aivan upea ja sitä voisi jäädä katselemaan pidemmäksikin aikaa. Hevosella ei näytä olevan kiire minnekään. Vesiväritekniikka on tässä kuvassa erityisen onnistunut: maalauksesta löytyy useita värisävyjä ja kuvassa on sopivasti kontrastia."

03.01.21 Aihkian vaellustalli: digityöt - KM - tuom. Jassu L.
”Kuvassa on herkulliset pastellisävyt ja liikkeen suorastaan tuntee. Veden toteutus ei ehkä tuomarin silmään ole niin näyttävä, kuin mitä digitekniikalla voisi saavuttaa, ja taustan linettömyys tekee ratsukosta ainakin omaan silmääni taustastaan hiukan irrallisen. Tarinallisuus kuitenkin paistaa kuvasta hyvin ja väritysjälki on huolellista, mutta konstailematonta.”


03.01.21 Deadwood Rangers: hevonen työssään - KM - tuom. k