Puolenhehtaarin Samvais

» Lempinimi: Sam
» Syntynyt: 20.8.2010, 6v
» Rotu: shetlanninponi
» Sukupuoli: ruuna
» Säkäkorkeus: 103cm
» Väri, merkit: rautiaankirjava
» Koulutustaso: heC & 50cm, ajo
» Omistaja: Newerra / Tuulia
» Ennätys: 3.13,4aly
» VH16-017-0514
» PäiväkirjaKauan sitten, kun Pau aloitti Newerrassa hoitajana, tallissa asui ylikorkea shettisruuna Piko. Se oli rautias ja sillä oli tähti, ja se oli Paun ehdoton lempiponi - heidän seikkailunsa kulkivat kylän jätskikiskalle asti, eikä elämästä koskaan puuttunut huumoria. Piko harmiksi lopetettiin sairauden myötä, mutta yllättäin Pau huomasi Wilman Sam-ponissa paljon samoja piirteitä, kuin rakkaassa Pikossaan. Kun Wilma sitten siirtyi isompaan poniin, oli päätös selvä - Sam jäisi Newerraan tuntiponiksi!

Sam on oikea shettisten shettis: pyöreä, karvainen herkkusuu. Se rakastaa hellyydenosoituksia ja lapset tykkäävätkin paijailla sitä tunnin päätteeksi. Sam on todella hyväkäytöksinen herrasmies, tosin innostuessaan se saattaa heittää ilopukkeja. Sam on entinen raviponi, joten vauhtia riittää ja laukka voi olla joskus kiihdytyskaistan takana - kärryillä sillä onkin mahtavaa mennä!

i. Puolenhehtaarin Batman (evm) ii. Kaivannon Frodo
ie. Puolenhehtaarin Bambina
e. Puolenhehtaarin Tuhkimo (evm) ei. Aarreaitan Tähti
ee. Aarreaitan Ruhtinas
Suku © Wilma VRL-14184
6.6.2017 - http://vrtsimora.proboards.com/thread/477/pkk-yttelyt-simorassa-6-2017 - Simora - EM-luokka: kylmäveriset ja ponit - EM: tausta - Odelie - "Ihanan yksityiskohtainen piirros, tausta nippeleitä ja nappeleita myöten tarkasti piirretty, ihana pieni poni messissa."
Kilpailut
Ryhmäajo 1600m 04.11.2016 10/10 3.13,4aly

virtuaalitalli/virtuaalihevonen © Tuulia