Aihkian vaellustalli

Taika frá Sólsetur


PKK-3823

Islanninhevostamma, punarautiaanpäistärikkö, 140cm, taso heA & 100cm
Syntynyt 20.3.2011, 13v – tuoja April / Newerra
Omistaa Aile Aikia / Tuulia, kotitalli: Aihkian vaellustalli, Päiväkirja

Taika on kiltti, erikoisen värinen islanninhevonen, joka rakastaa rapsutuksia ja usein haluaisi rapsuttaa takaisin, niin hevoskavereita kuin ihmisiäkin. Taika on tehnyt vuosia töitä ratsastuskoulun opetushevosena ja sopii myös askellajiratsastukseen kauniin töltin ja liitopassin ansiosta. Taikan kesäkarva on päätä, jalkoja ja jouhia lukuunottamatta lähes valkoista, mutta talvikarvassa tamma näyttää lähes punarautiaalta.

» Vanha päiväkirja (Newerra)

Varusteet

Kuvagalleria & Näyttelyt

"Tunnelmallinen kuva, jossa on hieman erikoisempi sisältö — luciakuvia ei turhan usein näe. Maalausjälki on nopeahkoa ja ratsukoissa hieman epätasaista, mikä tekee kuvasta aavistuksen keskeneräisen oloisen. Lucian helmat on saatu eläväisiksi muutamalla siveltimenvedolla."
- Pölhö, Zen

03.01.21 Aihkian vaellustalli: talven taikaa - KM - tuom. Jassu L.
”Ihana talvinen köllöttelykuva, maalausjälki on kaunista ja lapin luonto on ikuistettu paperille taidokkaasti. Taikaosuus luokan tehtävänannosta ei kuitenkaan aivan pomppaa kuvasta esille, kuva olisi ehkä päässyt oikeuksiinsa paremmin jollain toisella luokan tehtävänannolla.”


03.01.21 Aihkian vaellustalli: digityöt - LKV KP EM: Tausta - tuom. Jassu L.
”Kerrassaan uskomaton maisemakuva, jonka yksityiskohdissa riittää tutkittavaa loputtomiin. Syvyysvaikutelma on kaunis, taustan siniset sävyt ovat just eikä melkein todentuntuiset – kuin katselisi oikeaa maisemakuvaa. Ratsukon toteutus on simppeli, mutta maisemaan sopiva. Ihanat alkusyksyn cumuluspilvet vielä kruunaavat kokonaisuuden.”

03.01.21 Aihkian vaellustalli: casual digityöt - tuom. Alexiina C.
"Pehmeä ja lämmin värimaailma. Ponilla on herttainen katse silmissä, tuleekohan sieltä jotain hyvää tai ehkä lempi-ihminen?"
13.12.21 Seppele: EM-luokka - palk - tuom.

20.07.16 Newerra: MK: kaverukset - KM - tuom. Anne


03.01.21 Aihkian vaellustalli: pääkuva - KM - tuom. Lissu
"Yksinkertainen pääkuva suloisen, sympaattisen näköisestä tammasta. Hyvin tiukasti rajattu, kuva pääsisi oikeuksiinsa, kun hevosen ympärillä olisi vähän tilaa."