UUDET SIVUT https://vtnewerra.weebly.com/
Neweläisten poppoo on pieni mutta hyvähenkinen, ja tallilaiset löytääkin usein taukotiloista juttelemasta ja juomasta kaakaota - elleivät he ole karauttaneet yhdessä maastolenkille. Ahkerat hoitajat avustavat ystävällisesti tuntiratsastajia, ratsastusopet ovat osaavia ja keneltä tahansa voi aina kysyä neuvoa. Tervetuloa sekalaiseen joukkoomme!

♥ Henkilökunta


Kaisu Mäntykoski
tallin omistaja ja ratsastuksenopettaja

Kaisu on ystävällinen nuori nainen, jolla on elämänmittainen hevoskokemus. Hän osaa käsitellä hevosta kuin hevosta ja on kiinnostunut etenkin luonnonmukaisesta hevosenkäsittelystä. Sydämensä hän on menettänyt kylmäverisille poneille ja pienille, vankoille hevosille. Hänen haaveensa omasta ratsastuskoulusta toteutui viimein hänen ostaessaan Newerran tallin. Kaisu on lyhyt, noin 160cm pitkä hoikka nainen. Hänellä on pitkät vaaleat hiukset, jotka on sävyltään hieman kultaiset. Suklaanruskeat silmät koristavat hänen sieviä kasvojaan. Kaisu pukeutuu rennosti mutta tallille sopivasti.


Aarne Koski
Yleismies tai vastaavaa | Ikä: n. 35 vuotta

Aarne on Wilman isä. Mies remontoi ladosta pihaton ja treenaa Hania ja Haikua raveja varten. Kaisulla ja Aarnella taitaapi olla kevättä rinnassa :)


Pauliina Mäntykoski, "Pau"
Kaisun tytär, tallityttö
Ikä: 10 vuotta (s. 16.6.2006) | Aloittanut Newessä: 13.7.13

Pauliina, tutummin Pau, on Kaisun energinen tytär. Tyttö on Kaisun aiemmasta avoliitosta. Pau on 138 senttiseksi venähtänyt, ystävällinen ja kohtelias tyttö. Kuitenkin hän on hyvin varmasanainen ja itsevarma, ulkopuolisen silmiin hellyyttävän hupaisa tyttö pienine kiukkupuuskineen. Hän tekee mitä haluaa, mutta ei koskaan ole ilkeä. Pau pitää lähes aina pinkkejä vaatteita ja pinkkejä rusetteja poninhäntien tai lettien koristeena. Paun rakas hoitoponi, Piko, kuoli vuosia sitten, eikä tyttö ole löytänyt vielä uutta lempiponia. Hän tykkää letittää ponin harjaa ja maastoilla rennosti, mutta tytön suurin rakkaus on esteratsastus.


Erik
tallityöntekijä
Oma hevonen: Meku | Ikä: 18 vuotta | Oma sivu

Erik on täysi-ikäiseksi kääntynyt nuori miehen alku. Hänellä on sukujuuria Ruotsissa kummankin vanhemman kautta, mutta Erik on asunut koko ikänsä Suomessa. Erikin ulkonäöstä ei heti uskoisi, että tämä puuhailee kaikista mieluiten hevosten kanssa, sillä hänen vaatevarastoon kuuluu tummahkot vaatteet ja nahkatakit. Rock- musiikista pitävä nuorukainen omaa tummanruskeat hiukset ja ruskeat silmät. Luonteeltaan 180 senttimetriä pitkä Erik on ystävällinen ja auttavainen, vaikka tämä välillä haluaisikin livistää sosiaalisista tilanteista.♥ Tallilaiset


Veeti
Hoitohevonen: Indy
Ikä: 17 vuotta
» Oma sivu

Veeti on kunnianhimoinen ratsastaja ja tahtoo kehittyä ja kilpailla.


Melli
Hoitoponi: Tinja
Oma poni: Karkki
Ikä: 17 vuotta
» Oma sivu

Melli on iloinen kaikkien kaveri, jonka löytää varmimmin pikkuponien luota - hän on ikuinen ponityttö!


Wilma
Ponit: Rokki & Mikra
Ikä: 14 vuotta
» Oma sivu

Wilma on pieni, rämäpäinen ravimimmi, jonka tunnistaa punaisista kiharoista ja hobitinlyhyestä pituudesta!


Lilli
Oma hevonen: Tanhu
Ikä: 15 vuotta
» Oma sivu

kuvaus


Nora
Omat hevoset: Vision, Keno
Ikä: 19 vuotta
» Oma sivu

Nora on todella pirteä ja energinen nuori nainen. Nora on kaikkien kaveri -tyyppiä, vaikka hän onkin luonteeltaan todella temperamenttinen tarvittaessa.


Ventla
Oma poni: Bea
Ikä: 14 vuotta
» Oma sivu

Jotain Beasta


Alex
Oma hevonen: Nate
Ikä: 17 vuotta
» Oma sivu

Alex on hurjapäinen ja kovaääninen nuori poika, semmoinen kaikkien kaveri. Kuitenkin hän viihtyy eniten Wilman seurassa ;)


Elle
Omat hevoset: Dessa & Fantsu
Ikä: 25 vuotta
» Oma sivu

Elle on kotoisin Ranskasta. Hänen lajeja ovat WE, ratsastusjousiammunta ja kouluratsastus.


Rose
Oma hevonen: Hype
Ikä: 26 vuotta
» Oma sivu

kuvaus


Viena
Oma poni: Veeti
Ikä: ? vuotta
» Oma sivu

kuvaus


Santra
Oma hevonen: Mora
Ikä: 21 vuotta
» Oma sivu

kuvaus♥ Muut veijarit


Bambi
Kaisun ja Paun aprikoosin värinen villakoira | Ikä: 5 vuotta (s. 4.5.2011)

Bambi on Paun leikkisä aprikoosinvärinen villakoira, joka viipottaa tallipihalla päivittäin. Koira rakastaa leikkimistä ja antaa kaikkien silittää. Kunnioittaa hevosia ja ihmisiä, mutta riehaantuu joskus. Nuori koira lähtee usein Kaisun tai Paun mukana maastolenkeille, mutta uuden tallilaisen ei kannata ottaa sitä mukaan.


Monni
Tallikissa | Ikä: ei tiedossa

"Monni on tallin luotettava hiirivahti, joka saapui tallille kuin varkain. Nyt se on löytänyt paikkansa tallilaisten sylien lämmittäjänä, harmaaruskeankirjava uroskissa pitää läheisyydestä ja tykkää tulla syliin nukkumaan. Monni on arvonsa tunteva herrasmies, joka aikoo saada haluamansa nyt tai heti. Vireimmillään Monni on oiva hiirien pyydystäjä. Ruumiinrakeenteltaan Monni näyttää juuri siltä, että se on ollut ruoka-aikaan kotona, lämmittävää rasvakerrosta ei kissalta puutu." ~ Wilma


?
Tonttu | Ikä: ?

Shh, olen salainen tonttu! Kukaan ei ole tavannut minua, vaikka seuraan teitä koko ajan...!


virtuaalitalli/virtuaalihevonen © Tuulia