UUDET SIVUT https://vtnewerra.weebly.com/

Newerrassa niin ahkeraan autellut Aarne päätyi perustamaan oman pienen ravitallin Newerran lähelle. Pienen, rennon ravitallin pihapiiristä löytyy pari siirtotallia ja pientä tarhaa, joissa hevoset majailevat. Isoja raviratoja reippaasti pienempi ravirata kiertää osin metsässä, joten sillä hiittaamisessa on ihan oma tunnelmansa. Tervetuloa tutustumaan länkisääriseen mainioon joukkoomme!

♥ Talli ja ravirata

Esittely tulossa

♥ Hevoset


lv. t. Dalma

lv. t. Sessa

sh. t. Huima

rotu. t/o. Nimi

♥ Hahmot


Wilma Koski

Wilma on rempseä ysiluokkalainen tyttö, jonka tunnistaa punaisista kutreista, vihreän sävyisistä vaatteista ja etenkin siitä, että tyttö on lyhyt kuin hobitti - ja puhuu kovaan ääneen! Wilma on Aarnen tyttö ja auttaa myös ravitallilla, vaikka pyörii enemmän Newerrassa.


Aarne Koski

Aarne on Wilman isä ja ravitallin omistaja. Aarne ja Wilma muuttivat hiljattain Kaisun ja Paun luokse asumaan. Aarne on ahkera ja ystävällinen hevosmies, joka remontoi Newerraa ja rakentaa omaa talliaan.

♥ Ravit ja näyttelyt

Aarnen ravitallilla järjestetään toisinaan raveja ja muita tapahtumia. Ne, kuten hevosten päiväkirjat, löytyvät ravitallin omalta osiolta Newerran foorumilta.


virtuaalitalli/virtuaalihevonen © Tuulia