UUDET SIVUT https://vtnewerra.weebly.com/
Newerran leppoisaan arkeen kuului valmennuksia ja monenlaisia tapahtumia. Toimintaan ovat tervetulleita ihan kaikki tallilaiset ja ahkerimmat palkitaan merkein ja piirroksin. Toimintaamme pyörittää foorumi, jonne jokainen on tervetullut kirjautumaan.

♥ Valmennukset

Newerrassa järjestetään monenlaisia valmennuksia, teematunteja ja maastoja. Valmennuksiin kerätään yleensä erikseen osallistujat, kirjoitetaan tuntitarina ja sitten jokainen maksaa tunnin tarinalla tai kuvalla. Ahkerasti valmennuksista kirjoittavat voivat kerätä merkkejä.

» Valmennukset

♥ Yksityishevoset

Newerra majoittaa talleihin ja pihatoihin yhteensä 25 hevosta. Pakettiin kuuluu karsina- tai pihattopaikka, varustekaappi tai -huone, tarhapaikka, laidunnusmahdollisuus kesäisin, kuivikkeet ja heinät sekä kentän ja maneesin käyttö. Yksityishevoselle saa halutessaan hakea hoitajan, mutta omistajan tulisi kirjoittaa päiväkirjaan edes kerran kuukaudessa.

» Hae tallipaikkaa

♥ Tapahtumat

Newerrassa sattuu ja tapahtuu. Vaellukset, leirit, teemapäivät ja kilpailut värittävät ratsastuskoulun elämää. Niihin pääsee usein osallistumaan myös tallin ulkopuoliset ratsukot, ja toisinaan vierailevana tähtenä toimii ystävyystallin poppoo. Joskus Newerra matkaa kyläilemään toiselle tallille - silmä tarkkana siis, milloin tallissa tapahtuu!

» Tapahtumat

♥ Kasvatus

Newerrassa syntyy toisinaan pieniä, suloisia varsoja, jotka saavat kasvatusliitteen Newen tai Newerran. Jokaisesta kasvatista tulee piirroshevonen, joka saa Tuulian piirtämän tai maalaaman varsakuvan mukaan. Kasvatille toivotaan PKK-näyttelyitä ja uusia pirroskuvia aktiivisuudeksi, ja tarinatoiminta on aina mukava lisä. Kisoilla ja sijoituksilla ei niinkään ole väliä. Kasvatin saa myydä eteenpäin samoilla ehdoilla, kunhan ajankohtaiset sivut ja omistajan sähköposti ilmoitetaan Tuulialle.

Tallissa asuu lähinnä yksityishevosia, joten varsatiedustelut tulee tehdä suoraan hevosten omistajille. Myös komeita orejamme sopii kysyä jalostukseen!


Syntymäaika & nimi PKKid Isä Emä Omistaja
27.06.17 Newerran --- PKKid Ryövärin Antisankari Kaihomieli Odelie
24.06.17 Newerran Purppuranoita PKK2313 Virmalan Vision Ruolammen Haaveuni Sussu
23.06.17 Newerran Aleksantra PKKid Santtu Touholan Santra myynnissä
22.06.17 Newen Lily Star PKK2341 Bye Bye Johny Kuutamolilja Tuire N.
19.05.17 Newen Mr. Fantastic PKK2250 Marcelino Bella Donna Sussu
19.05.17 Newen Bella Doncella PKKid Marcelino Bella Donna myynnissä
02.05.17 Newerran Hilavitkutin PKK2280 Sniffles and Snookums Mikra Wilma
31.10.16 Newen Liekkisielu PKK2100 Atlas Kuutamolilja Dragon Age Estate
22.10.14 Cherry In My Mind Stanleys Charmin' Charlie Mindalya April
15.12.13 Azaril's Sorrow Soul Fake Lionheart Mohawk Mona Bertta VRL-13679
13.05.13 Harmony Newe Colorful Rainbow Sinivuokko Veera VRL-10444
15.05.13 Star of Dreams Newe Colorful Rainbow Kissankello Veera VRL-10444
24.05.13 Tuulispää Newe DejaVu's Boy Kuutamolilja

virtuaalitalli/virtuaalihevonen © Tuulia