PajupuroPajupuro on pieni tila peltojen keskellä, solisevan Pajupuron varrella. Pienessä mökissä asustaa nuoripari Suvi ja Luukas, jotka opiskelevat, tekevät töitä ja hevostelevat. Pihatossa asustaa kolme Suvin omaa hevosta. Heidän onnellinen elämänsä on täynnä hevosia ja rakkautta. Keväisin pajupuskat pajunkissoineen reunustavat kauniisti puroa, jonka sulavat lumet saavat solisemaan entistä vauhdikkaammin.

Pajupuron pihan keskellä seisoo komea kuusi, jota talvisin koristaa säihkyvät valonauhat. Päärakennuksena toimii pieni talviasuttava, keskustaan muuttaneelta mummulta vuokrattu punainen hirsimökki, josta löytyy vain tupa, sauna ja parvi parvekkeen kera. Mökin lähellä on maakellari, marjapuskaita, pikkuinen huussi ja heinälato. Pihan toisella puolella on hevostarha ja punainen pihatto, jonka päädyssä on huone varusteille. Hanin kärryt nojaavat pihaton seinään. Pihasta menee polku puron rantaan kohtaan, jossa puro levenee ja syvenee virtaa tukkivan kiviröykkiön edellä. Suvannekohdassa voi jopa uida! Kivikon jälkeen puro solisee iloisesti pienen putouksen tavoin eteenpäin.

Hevoset


suokkitamma
Kaihomieli
Suvin ensimmäinen hoitohevonen

irlannincobtamma
Kuutamolilja
Suvin ensimmäinen oma hevonen

suokkitamma
Ruolammen Haaveuni
Allin varsa

Ihmiset


Suvi
Suvi on 22-vuotias yliopisto-opiskelija.

Luukas
Luukas on 23-vuotias.

Ida
Ida toimii tallityttönä ja auttavana kätenä. Suvi ja Ida ovat tunteneet 05/13 asti, kun Ida palasi onnettomuuden pakottaman tauon jälkeen hevosten pariin. Alli on ollut Idan vakiotuntiratsu vuosia.

virtuaalitalli © Tuulia | tausta © mysitemyway