Sumulahti

Tervetuloa!

Pihlaniemessä, Liekkijärven etelärannalla, asustaa Tuulia, Miku ja Essimummo monenkarvaisen eläinlauman kanssa. Tila on kuin tuulahdus vuosisadan takaa punamullalla maalattuine hirsirakennuksineen, keskellä peltoja ja metsiä. Toki nykyajan hienoudet ja monet kesämökit ovat löytäneet tiensä tähänkin niemenkärkeen. Tilaa kutsutaan Sumulahdeksi, sillä kesäöinä lahdenpoukamalla voi nähdä hiljaa vaeltavia sumupilviä.

Sumulahti perustettiin jo elokuussa 2013, mutta talli on muuttanut muotoaan monesti - se on ollut yksityistalli, ratsastuskoulu, kasvatustalli ja nyt jälleen yksityinen maatalo. Tänne on listattu koko hevoskatraani, ja lähes jokaisesta on mahdollista saada kasvatti varsamaalauksen kera matkaan. Astu toki peremmälle tutustumaan tilaan ja kasvatustoimintaan!

♡ Tuulia

Päivitykset

26.08.20 Uusi ulkoasu otettiin käyttöön. Kiitos bannarista Marjahilla! Tila-sivu saa myöhemmin sisältöä.

27.07.20 Uuden ulkoasun rakennus alkoi.

28.12.19 Päivittely jatkuu vuoden tauon jälkeen, katsotaan saataisiinko pakkaa kasaan ja tallia auki!

18.11.18 Päivittely jatkuu, suunnitteilla uusi tilakuva ja pieni ratsutalli kylkeen Mikun työmaaksi.

07.02.18 Pitkästä aikaa Sumulahden sivujen päivitystä - vähän muokkausta ulkoasuun ja sivujen sisältöön. Päivitys kesken.

28.12.16 Tilakuva on viimein maalattu! Bannerikin vaihtui =)

24.12.16 Päivitystä taas, hyvää joulua!

07.06.16 Päivitin kasvatti-, perhe- ja asukkaat-sivut! Vielä on puuhaa tallin rakentamisessa, mutta aika valmista on jo =)

17.01.16 Sivut on nyt päivitetty jonkinlaisiksi - valmiit ne ei ole todellakaan, mutta tietoa löytyy nyt jokseenkin tarpeeksi. Tervetuloa tutustumaan!

29.11.15 Sumulahti koki jälleen muutoksen; hevosista jäi jäljelle Fjella, talli sijaitsee nyt Liekkijärvellä ja talli on vain esittely Tuulian kodista. Kasvatteja voi edelleen kysellä, mutta hevoset eivät asu Sumulahdessa.


Uusimmat kuvat


virtuaalitalli © Tuulia | banneri © Marjahilla | tausta © mysitemyway