Sumulahti

~ vuodesta 2013 ~

Maatila

Etusivu

Asukkaat

Kasvatus

Tuulian tarinoita

Vieraskirja

Ratsutalli

Tilukset

Ratsut

Toiminta

Tallivihko

Tuulian hevoset

Vuonohevoset

Islanninhevoset

Arabit & Pintabianit

Andalusialaiset

Suomenhevoset

Irlannincobit & Shiret

Risteytykset

Muut

virtuaalitalli © Tuulia
tausta © mysitemyway

Hevoset

suomenpienhevostamma
Haiku
FF Finest
vuonohevostamma
Ninni
tilastotamma
Indy

Muut eläimet

Viola
aasi
Aleu
siperianhusky
Kotieläimet
Maikki-lehmä, vuohi, lammas ja kanat

Tuulia Laine

♡ 20 vuotta (synt. 98)
Tuulia on abivuodelle siirtyvä luonnonlapsi. Kesällä syntynyt hoikka tyttö omaa kullansävyisen olkitukan, mistä hänet tunnistaa. Sinisen sävyihin verhoutunut Tuulia viihtyy paremmin pienemmissä porukoissa, muuten aika rauhallinen tyttö. Ystävällinen hymy ja iloinen mieli kulkevat tytön matkassa. Ponitytöllä on pihatossa oma poni ja Seppeleessä hoitoponi, ja maastoilu on Tuulian lempijuttu. Hän harrastaa maalaamista. Tuulia on seurustellut Mikun kanssa joulukuusta 2015.


Mikael Hellberg

♡ 20 vuotta (synt. 98)
Mikuksikin kutsuttu Mikael on 20-vuotias punapää, joka ihastuttaa hauskoilla vitseillään ja suloisella olemuksellaan. Mikael asui äitinsä kanssa keskustassa pienessä kaksiossa, perheen ainoana lapsena. Pojan isän Mikaelin äiti päätti potkia pihalle kauan jatkuneen alkoholiongelman takia, eikä kumpikaan heistä tiedä, missä ja mitä tuo tällä hetkellä puuhailee. Ratsastajana Miku yrittää aina parhaansa, eikä suoritus jää koskaan puolitiehen. Yritteliäs nuorimies on tasoltaan vahva heA, mutta esteet ovat Mikun bravuurilaji, ja niitä tuo ylittää aina 120 cm asti. Vaikeat ja kuumat hevoset ovat se juttu, varsinkin arabiveriset ja enkkutäykkärit.


Ester

♡ 65 vuotta (synt. 53)
✿ Tuulian ja Kasperin mummi, Marian ja Mikaelin äiti
Ester on ihana, ystävällinen leski. Sydämellinen mummi jäi juuri eläkkeelle kaupungissa sijaitsevasta työstään. Esteriä suloisempaa mummia saa etsiä - hän ei hössötä, hän antaa tilaa, hän kuuntelee nuorempia ja on täysissä järjen voimissa. Eläkepäivät tulevat varmasti täyttymään momenmoisesta puuhastelusta, ja mummin salainen unelma muuttaa lapsuuden kaltaisiin maisemiin maalle, pois kaupungin kiireestä ja ahtaudesta toteutui, kun hän muutti Tuulian ja Marian kotiin asumaan. Ester on hevostellut ikänsä.