Priya Countessa ox


PKK1095 | PKK-saavutukset:

Nimi Priya Countessa ox "Priia" Rotu arabi
Väri kimo Ikä, Syntynyt 14v, 12.6.2006
Säkä, skp 150cm, tamma Omistaja Tuulia / Sumulahti

Vuonna 2013 Priia muutti Newerraan ja tamma oli todellinen koulutusprojekti, sillä se pelkäsi olla karsinassa, yksin tarhassa ja tamma vauhkoili kentällä. Tamman edellisestä kodista ei ole tietoa, mutta ei tammaa kovin hyvin oltu siellä käytöksestä päätellen kohdeltu. Tamma tuli aidoista yli tai läpi, mutta hiljalleen rakennettiin luottamusta tamman ja ihmisen välille, ja pitkäjänteisen työn tuloksena on elämäniloinen arabitamma.

Priia, Primis, Primadonna, Donna, Prinsessa, Sessa... Rakkaalla lapsella on monta nimeä! Tamma on luonteeltaan oikea prinsessa, se juoksee kauniissa muodossa häntä korkealla ja on todella huomionhakuinen. Toisinaan se tuittuilee tammamaisesti ja haluaa komentaa koko maailmaa! Tulinen sydän tuo vauhtia ratsastettaessa, ja tamma onkin innokas esteratsu. Tutun ihminen seurassa Priia on lempeä ja ystävällinen, mutta alku voi olla haastavaa.

» Vanha päiväkirja (Newerra)

Kuvagalleria & Näyttelyt


09.11.13 - Newerra - MK: syksyinen maastoilukuva - LKV KP EM: tekniikka - tuom. Elisa
Ihana syksyinen laukkakuva sänkipellolla! Voimakkaat värit, mukavasti käytetty vesivärejä ja puukyniä.

22.10.20 PKK-ig: #pkk001ystävyys - tuom. k
"Kahden hevosen ystävyyttä perinteisesti, mutta taitavasti, kuvastava kuva. Tausta mielenkiintoisesti toteutettu, kuvassa on tuulen liikkeen tuntua."

28.02.17 - PKK - R: lämminveritammat - HY - tuom. Viiru
06.06.17 - Simora - R: lämminveritammat - HY - tuom. Viiru

12.10.20 PKK-ig: #pkk001haamuratsu - tuom. Hallava
“Kuvaan onnistuttu luomaan kauniilla tavalla erilaisia pintoja. Hevosessa varjostuksia on pehmennetty, kun taas mekkoon on jätetty liikettä terävillä viivoilla. Mustavalkoinen toteutus vie ajatukset menneeseen aikaan ja tytön huoleton ratsastus ilman kypärää tai muita varusteita korostaa ajatusta haamuratsusta. Voin melkein kuvitella meren tuohon taustalle ja tuulen tuivertamaan hiuksissa ja hevosen jouhissa.”

virtuaalihevonen © Tuulia | tausta © mysitemyway