Lämpimästi tervetuloa Jukolaan!

Lomalta palaillaan hitaasti, mutta varmasti tässä syyskuun aikana. Hiljaiseloa jatkuu vielä jonkin aikaa, mutta mihinkään ei olla kadottu. :)

Etelä-Lapissa, lappilaisten maalaismaisemien keskellä on pieni ja kodikas Kaimon kylä. Kylän laitamilla sijaitsee Jukola, puskatalli, joka tarjoaa kodin parinkymmenen hevosen joukolle. Arki täällä Jukolassa on rentoa ja elelemme verkkaisesti päivä kerrallaan hevosten ehdoilla, painetta ja stressiä välttäen. Pienessä tallissamme ei kasvateta mitään tiettyä rotua, vaan sekalaisesta seurakunnastamme löytyy hevosia aina shetlanninponista puoliveriseen. Olemme olleet pystyssä vuoden 2010 keväästä saakka ja reiluun viiteen vuoteen on mahtunut muun muassa suomenhevoskasvatusta ja pohjoismaisia rotuja omistajan mieltymysten mukaan. Syksyllä 2012 tallista karsittiin hevosia ja uuden nimen voimin Jukolasta tuli harraste- ja yksityistalli, joka majoittaa omien hevosten lisäksi ulkopuolisia yksityishevosia.

Jukolan toiminta on vaihtelevan aktiivista ja painottuu tapahtumien järjestämiseen ja pienimuotoiseen kasvatukseen. Hevosia kilpailutetaan silloin tällöin ja useimpia käytetään pyörähtämässä erilaisissa laatuarvosteluissa. Omiakin kisoja Jukolassa yritetään välillä järjestää, yleensä kesäaikaan, kun tallin iso kenttä on käytössä. Rennonletkeään porukkaamme on myös mahdollista liittyä oman yksityishevosensa kanssa. Laajemmin tietoa toiminnastamme löydät Toiminta-linkistä ja yksityishevosen majoittamisesta Tallipaikat-linkistä. Jos Jukola on jo nähty, muistithan kurkata myös suosittelemamme tallit? Löydät ne tästä etusivun alareunasta.

Kesäterveisin,

Hannele Taivalvaara
VRL-03518, SitRa


Ajankohtaista
Jätäthän terveisiä vieraskirjaamme?
Selaile myös tallin foorumia!

Kurkkaa tästä tallin arvosteluja!

Viimeisin päivitys: 7. syyskuuta 2017

Suosittelemme
Eelinniemi, Lappi
Villahaka, Lappi
Kärmeniemi, Kainuu
Kaunovaara, Pohjois-Karjala
Kaakkilan hevostila, Pohjois-Karjala
Metsälammen Ratsutalli, Pohjois-Pohjanmaa
Varpulan Ratsastuskeskus, Keski-Suomi
Nuppulanharjun Tila, Keski-Suomi
Länkimäki, Etelä-Karjala

Yhteistyössä
Runoranta, Varsinais-Suomi


Trullinummi, Kanta-Häme
Pappilan Ponitalli, Uusimaa
Jalpokan Ratsutila, Uusimaa
Raitula, Uusimaa
Virtuaalitalli Super, Uusimaa
Sysälä, Virtuaali-Suomi
Kuusniemi, Virtuaali-Suomi



banneri
VIRTUAALITALLI - A SIM-GAME STABLE
Ulkoasun © Jukola 2016 | Ulkoasun kuvat © Vapaasti by AK & Jukola
Lue lisää tekijänoikeuksista