Toiminta


Hoitohevoset

Tallin jokaiselle hevoselle otetaan yksi hoitaja, joka huolehtii hevosen hyvinvoinnista sekä varusteiden kunnosta. Hoitajat hakevat hevoset tarhasta ennen ratsastustuntia ja avustavat tarvittaessa ratsastuskoulun asiakkaita. Hoitohevosilla saa ratsastaa itsenäisesti sekä osallistua ratsastustunneille, leireille ja kursseille. Hoitajat voivat ansaita erilaisia merkkejä ja kuvapalkintoja sekä ottaa osaa tallin järjestämiin kilpailuihin ja tapahtumiin.

Hevosen hoitamisesta pidetään päiväkirjaa kirjoittamalla tarinoita tai piirtämällä kuvia. Päiväkirjat sijaitsevat foorumilla, jonka kautta voi myös hakea hoitajaksi osallistumalla hoitajahakuihin.


Ratsastuskoulu

Naavan talli järjestää erilaisia ratsastustunteja, leirejä ja kursseja, joille voi osallistua kuka tahansa ellei toisin mainita. Ratsastustunti maksetaan tunnin kulusta kertovalla piirroksella tai tarinalla sen jälkeen, kun tunninpitäjä on kirjoittanut kehyskertomuksen. Leirien ja kurssien maksutavat ilmoitetaan erikseen. Ratsastustunnit pidetään maanantaista perjantaihin, joka lauantai on kahden tunnin mittainen maasto ja sunnuntaisin talli on suljettu eikä ratsastustunteja järjestetä.

Tuntitaulukko

Klo Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai
17-18 Tenavat
(hoitajat apuna)
Jatko I Alkeis
(hoitajat apuna)
Jatko II Terapia
(hoitajat apuna)
18-19 Este
kokeneet
Aikuiset Koulu
kokeneet
Yleis Alkeiseste

Merkit

Hoitajat ja ratsastuskoululaiset voivat kerätä erilaisia merkkejä, joita voi saada esimerkiksi päiväkirjamerkinnöistä, ratsastustunneista ja tapahtumista. Ansaituista merkeistä pidetään kirjaa henkilön kohdalla Porukka-sivulla.


Virtuaalitalli / Virtuaalihevonen © Riina