Lapin taikaa hevosen selässä

Siellä missä pakkanen paukkuu, kuu valaisee korkeat nietokset ja revontulet loimuavat kilpaa täysikuun kanssa, siellä on tunturin kupeessa pieni hirsinen tila, jonka tarhoissa laiduntaa pystyharjaisia vuonohevosia ja varmajalkaisia islanninhevosia.

Aihkia on vuonna 2020 perustettu vaellustoimintaan pohjautuva piirretty tarinatalli, joka tarjoaa myös tuntitoimintaa, valmennuksia, leirejä ja hevosten vuokrausta. Talli sijaitsee pohjoisessa Lapissa tunturin rinteellä lammen rannalla, ja pisimmät vaellukset vievät ratsukot jopa Jäämerelle asti. Tallin hevoskatraaseen kuuluu vuonohevosia sekä islanninhevosia, ja talli majoittaa myös yksityisiä pihattoon soveltuvia piirroshevosia. Tallin toimintaan on mahdollista päästä mukaan myös työntekijän roolissa. Vaelluksia ja leirejä on myös mahdollista järjestää vierailevan tallin porukalle – tervetuloa vaeltamaan Lappiin!

Tietoa ensikertalaiselle

Aihkian vaellustalli on virtuaalitalli ja puhtaasti mielikuvituksen tuotetta. Tallin sijaintina toimivaa Näkkävaaraa ja Näkän kylää ei ole oikeasti olemassa ja kaikki mahdolliset yhteydet oikeisiin henkilöihin, paikkoihin, hevosiin tai nimiin eivät ole tarkoituksellisia.

Muita Lapin piirrostalleja

Lehtovaaran ratsutila :: Vinterhus :: Shelyes :: Whïtewood :: Kisakeskus Álfheimr :: Vecno Stud :: Rukan talli

Uutisia

  • 30.01.2022 : Oripihattoon on muuttanut Sahrami-yksäri.
  • 19.12.2021 : Helga järjesti eilen äänimaljahoitoa tallin hevosille.
  • 28.11.2021 : Tallin sivut ovat saaneet uuden ilmeen. Aihkiaan muutti Elli-yksäri.
  • 21.11.2021 : Aihkiaan on muuttanut kaksi uutta yksityishevosta, suomenpienhevostamma Enni sekä islanninhevosori Geralt - lämpimästi tervetuloa!
  • 19.11.2021 : Maaginen ruska on hiipunut ja lumi peittänyt Lapin maan. Tallin kaikki hevoset etsivät nyt liikuttajia.

Sijainti


Tallinpitäjät

Tuulia VRL-12669
Helga VRL-14901

Email:
suvile98@gmail.com
helganpiirretyt@gmail.com