Aihkian vaellustalli

Toiminta

Tallilla järjestetään monenlaista toimintaa hieman vuodenajasta riippuen. Marras–helmikuussa sekä toukokuussa ratsastustunnit ja maastotunnit sekä vuokraus ovat pääasiallista toimintaa, kun taas muina vuodenaikoina on enemmän tai vähemmän pitkiä vaelluksia, joille tallin omat hevoset osallistuvat. Maalis–huhtikuussa järjestetään muutama hankivaellus, juhannuksen tienoilla taas yöttömän yön vaelluksia. Heinäkuussa hevoset laidunlomailevat, ja elo-lokakuu on syysvaellusten aikaa. Syyskuussa hevoset voivat olla joka viikko ruskavaelluksilla, jotka ovat tallin suosituinta toimintaa.

» Merkkilista

Vuokraustiimit

Tallin omilla hevosilla on vuokraustiimit, jotka muodostuu 1–5 vuokraajasta. Vuokraajat saavat hoitamisen lisäksi liikuttaa hevosta tuntien ja maastoretkien ulkopuolella. Vaellusviikkoina vuokraaminen ei ole mahdollista. Vuokraaminen vastaa tuttua hoitotoimintaa hieman realistisemmalla otteella – voit vuokrata useampaa hevosta, tai yhtä hevosta täysiaikaisesti.

» Vuokraajahaku

Yksityisten majoitus

Talli majoittaa pihattoon sopivia norjanvuonohevosia ja islanninhevosia. Yksityiset ratsukot saavat käyttöönsä kentän, maaston, uittorannan sekä laajat maastot. Yksityiset ratsukot voivat ottaa osaa vaelluksille, tunneille ja muihin tapahtumiin.

» Yksityishaku

Vierailevat tallit

Haluatko tallisi väen vierailemaan Pohjois-Lapin luontoon? Meillä se onnistuu, voimme räätälöidä teille sopivan vaelluksen, leirin tai jotain niiden väliltä. Voimme majoittaa tallinne hevosia, jos osallistujia on enemmän, kuin vaellusratsujamme. Tervetuloa vierailulle!Vakiotunnit

Vakiotunteja pidetään tiistaista perjantaihin kello 18–19 niinä viikkoina, kun hevoset eivät ole vaelluksella. Tiistain ryhmä on alkeisryhmä, keskiviikon ryhmä on heC & 60cm -tasoinen, torstaina heB & 80cm -tasoinen ja perjantaina heA & 100cm -tasoinen. Kuka vain voi osallistua tunneille kirjoittamalla tallikirjaan.

Irtotunnit ja valmennukset

Tallin väelle pidetään toisinaan omia tunteja ja valmennuksia, joille luodaan oma topic foorumille. Nämä pidetään joko kello 16 ennen maastotuntia tai kello 19 vakkaritunnin jälkeen. Tunnit voivat olla aiheeltaan mitä tahansa, ja kaikki tallilaiset saavat pitää tunteja.


virtuaalitalli / sim game stable © Tuulia & Helga | taustakuva © Riina