Runorannan ja Jukolan yhteistyötapahtuma 30.10.2016


Syksy on tullut ja aika taas Jukolankin nousta hieman horroksestaan. Ja mikäs olisikaan parempi tapa, kuin viettää mukava syksyinen toimintapäivä tuoreen yhteistyötallimme Runorannan kanssa? Lokakuun viimeisenä päivänä, sunnuntaina 30. päivä Runorannan porukka rantautuu tänne pohjoiseen ja Jukolan ovet avataan vieraille. Aamupäivällä ratsastetaan rennot tarinapainotteiset koulukilpailut ja koko päivän ajan esittelyssä ovat Jukolan ja Runorannan syksyn kasvattivarsat. Koko kolean syyspäivän ajan tarjolla on tietysti lämmikkeeksi kahvia, kaakaota, teetä ja höyryävän kuumia makkaroita suoraan läheiseltä maatilalta lämmikkeeksi. Hannen leipomuksistaan tunnettu äiti on loihtinut myös jotakin makeaa herkkua buffettiin.

Tervetuloa viettämään syyspäivää kanssamme!


Kasvattimyynti

Niin Jukolasta, kuin Runorannastakin lähetetään muutama pieni palleroinen rakastavaan kotiin. Varsat on totutettu peruskäsittelyyn ja ne esitetään Jukolan maneesissa koulukilpailujen jälkeen. Muuten varsat ovat nähtävillä maneesin edustalla olevalla laitumella. Tarjouksia varsoista voi laittaa sähköpostilla joko osoitteeseen joutokeino@gmail.com tai talliposti@runorodeo.net

o. Jukolan Valhalla/t. Jukolan Joikuva


suomenhevonen
s. 16.09.2016
koulupainotteinen
4-polvinen
i. Koistilan Vikke KRJ-I, KTK-III
e. Kalevan Joikutyttö

Tästä uusi tulevaisuuden lupaus koulukentille! Varsan suku on vahvasti koulupainotteinen ja pienokaisellakin tulee varmasti olemaan kapasiteettia ainakin Helppoon A:han. Isä on kantakirjattu ja palkittu KRJ:n laatuarvostelussa ensimmäisellä palkinnolla. Myös suku on täynnä palkittuja hevosia. Emän suvusta taas löytyy muun muassa ihastuttava suomenpienhevosori Manttelinperijä.


o. Jukolan Matruusi/t. Jukolan Vanamo myyty


suomenhevonen
s. 26.09.2016
koulupainotteinen
2-polvinen
i. Mohikaani KRS KTK-II
e. Villahaan Vellamo KTK-III

Tämä varsa on melkoinen hulivili ja pikkuinen on aiheuttanut päänvaivaa tallityöntekijöille jos jonkinmoisilla tempauksilla. Bravuurina laitumen aitalankojen läpi tunkeutuminen... Ei tämä nyt kuitenkaan ihan toivoton tapaus ole, sillä karkureissuillaan se on esitellyt oikein ilmavaa ravia ja kauniisti pyörivää laukkaa. Komeita hyppyjäkin pieni riiviö on tehnyt, muun muassa kottikärryjen ylitse kiinniottajia paetessaan. Tulevaisuudessa tulee varmasti pärjäämään niin koulukentillä kuin esteilläkin. Varsa on vanhempiensa puolesta kantakirjakelpoinen.


o. Runorannan Syyssotilas/t. Runorannan Vanilje


norjanvuonohevonen
s. 03.09.2016
koulupainotteinen
3-polvinen
i. KA Leigesoldat KTK-II
e. Vinds Vannlilje

Tämä veikeä, syksyinen vuonohevosvarsa tulee monipuolisesta suvusta. Varsasta kuoriutuu uuden kodin tavoitteista riippuen varmasti joko loistava harrasteratsu tai kelpo kaveri kilparadoille - vaikka useampaankin lajiin! Vanhempiensa tavoin myös tältä kaverilta löytyy kivasti pilkettä silmäkulmasta.


o. Runorannan Patrik/t. Runorannan Juliellavarattu


gotlanninruss
s. 19.08.2016
koulupainotteinen
pitkäsukuinen
i. Karkurannan Rurik KTK-II
e. Cresendon Jasminelle

Tästä kivasukuisesta varsasta kasvaa varmasti hieno yksilö. Varsan isä on upea, KTK-II -palkittu ori Karkurannan Rurik, kun taas emä on monipuolisena harrasteratsuna palvellut Cresendon kasvatti. Mikäli vanhempien menestykseen on luottaminen, myös tästä ponista kasvaa varmasti oiva harrastus- tai kilpakaveri monenlaiseen käyttöön ja näyttöön.Tarinakoulukilpailut

Päivän kohokohtana pidetään pienet kisat! Kilpailuissa ratsastetaan kaksi kouluratsastusluokkaa ja kisapäivä huipentuu rennon meiningin kür-luokkaan, jossa musiikki ja asu ovat ratkaisevia tekijöitä.

Tarinakoulukilpailut 30.10.

VIRTUAALITALLI - A SIM-GAME STABLE | Ulkoasun © Jukola 2022 | lue lisää tekijänoikeuksista