otsikkokuva

Jukola 7 vuotta!

Taas on juhlakuukauden aika, sillä Jukolan toiminta pyöräytettiin virallisesti käyntiin toukokuussa 2010. Toimintaa on varattu koko kuukaudeksi, ennen kuin Jukola painuu kesälomille! Tänä vuonna ohjelmassa on muun muassa valmennus- ja kilpailuviikonloput. Maailmalle laitetaan myös pari ihastuttavaa Jukolan kasvattia. Tervetuloa osallistumaan juhlahumuun!14.5. Keväinen maastoretki

Aurinkoisena sunnuntaipäivänä lähdetään kahden tunnin maastoretkelle Lapin keväisiin maisemiin. Kuka mahtaa bongata eniten kevään merkkejä matkalta? Interaktiiviselle retkelle mahtuu mukaan enintään kymmenen osallistujaa. Mikäli omaa retkiratsua ei vielä löydy (vink vink kasvattimyynti!), tarjoamme tarvittaessa hevosen myös Jukolasta. Lainaratsuina toimivat mummotamma Heini, luottoponi Inka, sekä pystytukkainen Piina.

Osallistumiset tehdään foorumilla olevaan topikkiin. Tervetuloa mukaan!18.-20.5. Koulukilpailuviikonloppu

Toukokuun loppupuolella kilpaillaan Jukolan tiluksilla kouluratsastuksen merkeissä! Toivon mukaan kenttä on jo niin hyvin sulanut, että pääsemme nauttimaan raittiista ulkoilmasta. Tarvittaessa myös maneesi on varattu kisakäyttöön. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet löydät kilpailukutsusta!27.-28.5. Valmennusviikonloppu

Jukolassa asuvien yksityishevosten omistajia ja tällä kertaa myös tallin ulkopuolisia hevosenomistajia hemmotellaan kokonaisella valmennusviikonlopulla. Lauantaina keskitytään hiomaan helpon ja vaativan tason koulukiemuroita ja sunnuntaina päästään hyppäämään jumppasarjoja. Lue lisää valmennuskutsusta.Jukolalaisia maailmalle

Synttärikuussa saamme taas ihastella suloisia pikkuvarsoja ja tänä keväänä maailmalle lähetetäänkin kaksi mainiota jukolalaista.

Varsat myydään mieluiten kotiin, jossa ne pääsisivät ainakin kilpailemaan, mutta pääasia on kuitenkin pysyvä koti. Toivomus onkin, etteivät varsat katoa bittiavaruuteen heti uuteen kotiin päästyään. Kasvattien nimiin ja syntymäaikoihin on mahdollista vaikuttaa. Tarjouksia voi jättää sähköpostiin joutokeino@gmail.com tai Keskustan topikkiin.

Kukin varsa tulee rekisteröidä VRL:oon kasvattajaliitteellä Jukolan. Kasvattajaksi merkitään JUKO2436 ja syntymämaaksi Suomi. Varsan tietoihin merkitään kasvattaksi Jukola linkitettynä tallin sivuille. Sivut on lähetettävä sähköpostiin kahden viikon sisällä ostosta.

Mikäli tästä porukasta ei löytynyt sopivaa varsaa juuri sinulle, mutta haluaisit silti oman jukolalaisen, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla tai Keskustan chatissa. Kaikista tammoista on mahdollista saada myös tilausvarsoja joko astutettuna Jukolan omalla tai vieraalla oriilla.

t/o. Jukolan Biljonääri MYYTY

suomenhevonen
s. 01.05.2017
yleis/valjakko/koulupainotteinen
2-polvinen

Tässä upeassa varsassa yhdistyvät isän puolen varmuus ja tasaisuus, sekä emän herkkyys ja monipuolisuus. Utelias varsa on ollut alusta asti helppo käsitellä ja sen kanssa onkin harjoiteltu kaikkia arjen askareita varsin hyvin tuloksin. Potentiaalia on erityisesti valjakkoajoon, mutta suvussa on kilpailtu myös koulu- ja esteratsastuksen parissa hyvällä menestyksellä.

Isä Briljantti on kantakirjattu ratsusuunnalle toisella palkinolla ja menossa pian valjakkojaoksen laatuarvostelutilaisuuteen. Emä Loitsu taas on kilpaillut hyvin tuloksin valjakkoajossa, esteillä ja koulussa ja tulee myöhemmällä iällä käymään laatuarvostelutilaisuudessa ainakin valjakkoajon ja kouluratsastuksen osalta. Tavoitteena on tarjota tammaa myös kantakirjaan. Loitsu on palkittu varsa-arvioinnissa toisella palkinnolla saaden kiitosta erityisesti hyvästä luonteestaan.
i. Viisikon Briljantti
sh, klm, 151cm, KTK-II
ii. Loisto-Tuuri
VVJ-I
iii. Leuto-Vireevm
iie. Vetkun Tähtievm
ie. Kultan Helmiä
YLA3, SLA-I, KRJ-III, VVJ-II
iei. Joen Heppuevm
iee. Helmiäinenevm
e. Huvitutin Loitsutar
sh, vprt, 156cm
ei. VSN Ch Huuliharppukostaja
KTK-II
eii. Hiidenpoikaevm
eie. Sielunkerjuuevm
ee. Likan Limetti
eei. Luonteikasevm
eee. Kielon Liituevm

o. Jukolan Jatkosota MYYTY

suomenhevonen
s. 10.05.2017
yleispainotteinen
3-polvinen

Varsin näppärä ja kiva varsa, joskin hieman häseltäjä. Suku on pullollaan upeita kouluratsuja ja varsin lennokkaita liikkeitä tämä varsa onkin tarhassa esitellyt. Loikat ovat kyllä sellaisia, että pikkuinen soveltuu isona varmasti myös esteratsastukseen hyvän koulutuksen jälkeen. Varsa osaa olla melkoinen riiviö ja on ilmeisesti perinyt kahlekuninkaan taidot isältään - muutamaan kertaan on suomenhevosta nimittäin haettu ympäri tallipihaa... Tarhaporukan muut hevoset taas näyttävät olevan helisemässä tämän villikon härnätessä vuoron perään tarhakavereitaan. Kaikeksi onneksi se on ihmisiä kohtaan varsin kultainen ja pienen vaivannäön jälkeen jo ihan hyvätapainenkin.

Isä Taisto on hyväksytty suomenhevoskantakirjaan ratsusuunnalle kakkospalkinnolla. Se on nuorempana käynyt myös suomenhevosvarsojen arviointitilaisuudessa tienaten sieltäkin kakkospalkinnon. Ori on kilpaillut menestyksekkäästi kouluratsastuksessa ja voittanut viime keväällä kouluratsastuscupin. Emä Inkivääri on myös käynyt varsa-arvioinnissa saaden kakkospalkinnon. Tamma sai arvioinnissa myös hyvät rakenne- ja sukupisteet. Se on kilpaillut este-, koulu- ja maastoesteratsastuksessa ja menossa ainakin kouluratsastusjaoksen laatuarvosteluun.


i. Seljasaaren Taisto
sh, vkko, 150cm, SV-II, KTK-II
ii. VSN Ch Seljasaaren Tauno
KTK-II, KRJ-I
iii. Tuukkanen
KTK-III, KRJ-I
iie. Ilo-Varpu
ie. VSN Ch Seljasaaren Sumusointu
KTK-II
iei. VSN Ch Sumuharja
KTK-II, KRJ-I
iee. Siian Ehdollinen
KTK-II, SLA-II
e. Jukolan Inkivääri
sh, vprt, 150cm, SV-II
ei. Kalevan Ujo-Lemminkäinen
KTK-II, YLA2, SLA-II, KRJ-II
eii. Kalervon Poika
eie. Troijan Neito
ee. Villahaan Vellamo
KTK-III, KRJ-I
eei. Murskavoitto
YLA1, KRJ-I, SLA-I
eee. Tampuriini


VIRTUAALITALLI - A SIM-GAME STABLE | Ulkoasun © Jukola 2018 | lue lisää tekijänoikeuksista