otsikkokuva

Jukola 6 vuotta!

Jukolassa vietetään taas synttäreitä sunnuntaina 29. toukokuuta. Ohjelmassa on muun muassa kasvattimyyntiä, arvontaa ja maastoretkeä. Tarjolla on myös (toivottavasti) kesäiset kakkukahvit puutarhassa. Tervetuloa paikalle juhlistamaan merkkipäiväämme!Suloiset ponioriit tarjolla jalostukseen

Ponivarsa haaveissa, mutta isä puuttuu? No tsekkaapa ihmeessä meidän hurmaavat poniherramme! Oriit astuvat kaikenlaisia tammoja karvoihin katsomatta. Pojat ovat kaikki käyneet tai menossa ainakin painotuslajiensa laatuarvosteluihin. Jos joku herroista sulatti sydämesi, ota ihmeessä yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen joutokeino@gmail.com, niin sovitaan astutuksesta vaikka heti.

img

Lincoln

shetlanninponi, ori
1-polvinen, yleispainotteinen
Ch, KTK-II, SHLA-I
img

Roscoff Pianoman

newforestinponi, ori
3-polvinen, koulupainotteinen

img

Karkurannan Rurik

gotlanninrussi, ori
pitkäsukuinen, yleispainotteinen
KTK-II


Jukolalaisia maailmalle

Taas näitä saa! Synttäreiden kunniaksi läheteään maailmalle kolme varsaa meidän mainioista tammoistamme. Varsojen emät ovat kaikki kilpailleet täydet sijoitukset painotuslajissaan ja kaikkien tammojen kanssa on tarkoitus pyörähtää laatuarvostelutilaisuuksissa. Hevoset myydäänkin mieluiten kotiin, jossa ne pääsisivät ainakin kilpailemaan. Pääasia kuitenkin on, etteivät hevoset katoa bittiavaruuteen heti uuteen kotiin päästyään. Kasvattien nimiin ja syntymäaikoihin on mahdollista vaikuttaa. Tarjouksia voi jättää sähköpostiin joutokeino@gmail.com tai Hevostalli.netin topikkiin.

Kukin varsa tulee rekisteröidä VRL:oon kasvattajaliitteellä Jukolan. Kasvattajaksi merkitään JUKO2436 ja syntymämaaksi Suomi. Varsan tietoihin merkitään kasvattaksi Jukola linkitettynä tallin sivuille. Sivut on lähetettävä sähköpostiin kahden viikon sisällä ostosta.

t. Jukolan Lorulikka Myyty!

suomenhevonen
s. 15.05.2016
koulupainotteinen
4-polvinen

Terhakka ja elämäniloinen varsa melko vahvasta koulusuvusta. Etenkin isän puolelta löytyy paljon KRJ-palkittuja hevosia. Isä on palkittu KRJ-I -palkinnolla hyvin pistein ja emä suuntaa myös aikanaan kyseiseen laatuarvosteluun.
i. Runo-Reino
sh, prn, 154cm, KRJ-I
ii. Villahaan Reetu
KRJ-I
iii. Ch-R Ruuti-Poika
iie. Villahaan Talviira
KRJ-I
ie. Villahaan Halina
KRJ-I, YLA2, SLA-II, SV-III
iei. Mäkisuon Niilo
KRJ-I
iee. Villahaan Hilla
KRJ-I
e. Kalevan Joikutyttö
sh, prt, 150cm
ei. Virnan Vekseli
KRJ-II
eii. Bellin Halti
eie. Lasitaivas AK
KTK-III
ee. Raudikon Sumu-Tyttö
eei. Mäntyharjun Sumutus
eee. Kleopatra

t.Jukolan Järvineito Myyty!

suomenhevonen
s. 16.05.2016
yleis/koulupainotteinen
2-polvinen

Suloinen pieni ratsun alku. Isä on kilpaillut monipuolisesti koulua, esteitä, kenttää ja valjakkoa. Fiktiolainen ori on myös palkittu muun muassa KRJ:n ja ERJ:n laatuarvosteluissa, sekä SLA:n tilaisuudessa. Emä on kilpaillut koulupainotteisesti ja kantakirjattu III-palkinolla. Tamma on tarkoitus viedä ainakin KRJ:n arvostelutilaisuuteen.


i. Fiktion Hölynpöly
sh, rt, 156cm, VAR-II, KRJ-I, ERJ-II, SLA-I
ii. Hölyn Pöly
YLA2, SLA-I, ERJ-II, KRJ-II
iii. Hölinä-Poikaevm
iie. Höpön Löpöevm
ie. Soima
YLA2, SLA-II, KRJ-II
iei. Soimaajaevm
iee. Luraanaevm
e. Villahaan Vellamo
sh, vrt, 156cm, KTK-III
ei. Murskavoitto
YLA1, SLA-I, KRJ-I
eii. Murskan Muruevm
eie. Kerttunenevm
ee. Tampuriini
eei. Huurreevm
eee. Elonaevm

t. Jukolan Siida Myyty!

norjanvuonohevonen
s. 18.05.2016
yleispainotteinen
4-polvinen

Tästä oma hallakko pieni palleroinen käyttöön kuin käyttöön. Emä on kilpaillut hyvin tuloksin esteratsastuksessa ja tarkoitus onkin suunnata ERJ:n laatuarvostelutilaisuuteen. Tamma on myös mahdollisesti menossa kantakirjattavaksi. Isä on kouluratsastuksessa hyvin pärjännyt ori. Oriin omistajalla on suunnitelmissa käydä ainakin KRJ:n laatuarvostelussa, sekä yleislaatuarvostelussa.


i. Lykkelig Nuuk
nvh, hkko, 144cm
ii. Lykkelig Hjelmer
iii. Balder av Rågkross
iie. Derian Gina
ie. Derian Klara
iei. Frodo v. Ahlsted
KTK-III
iee. GL Katla
KTK-III, KRJ-I
e. Jukolan Gaissa
nvh, hkko, 140cm
ei. Casper av Rågkross
eii. Geirtjof av Rågkross
eie. Alfhid av Rågkross
ee. KA Biegga
ERJ-III
eei. Neidonkylän Magnus
eee. RD Vind Bjelle


Osallistu arvontaan, voita valmennuslahjakortti

Synttäreiden kunniaksi jaetaan kaksi valmennuslahjakorttia. Lahjakortti oikeuttaa yhteen koulu- tai estevalmennukseen Jukolan tiloissa. Estevalmentajana toimii Hannele Taivalvaara, ja kouluvalmentajana Inka Björklund. Inkalla on takanaan pitkä ura kouluvalmentajana ja hän myös kilpailee säännöllisesti kansallisella tasolla. Hanne on kilpaillut esteratsastuksessa niin alue- kuin kansallisellakin tasolla ja valmennuskokemustakin löytyy muutaman vuoden ajalta.

Osallistuaksesi arvontaan kuvaile tunnelmia hetkestä, kun saavuit Jukolaan ensi kerran. Kenet tapasit ensimmäisenä? Miltä tallipihalla näytti? Kuvauksen pituus voi olla pari lausetta tai kokonainen tarina. Parhain kuvaus palkitaan ylimääräisellä yllätyspalkinnolla! Lähetä vastaus sähköpostilla osoitteeseen joutokeino@gmail.com ja laita otsikoksi "Valmennusarvonta". Lahjakortit arvotaan puolueettomasti tiistaina 31.5. ja osallistumisaikaa on 30.5. saakka.

Valmennuslahjakortit lähtivät tällä kertaa Veeralle ja Melinalle, onneksi olkoon!

Voittajiin ollaan yhteydessä vielä sähköpostilla.Lähde mukaan rentouttavalle maastoretkelle

Kakkukahvien jälkeen lähdetään porukalla kahden tunnin maastoretkelle kesäisen Kaimojärven ympäri. Retkelle otetaan enintään kahdeksan osallistujaa ainakin näin alustavasti. Osallistumiset tehdään foorumilla olevaan topikkiin, jonne voi myös kirjoittaa vapaaehtoisen kuittauksen maastoretkestä. Retken kuittauksesta saa kommentin, ja paras kuittaus palkitaan vapaavalintaisella tekstipalkinnolla (valmennus, pk-merkintä tai luonne). Jukolassa asuvien yksityishevosten omistajat tienaavat lisäksi kaappiinsa maastomerkin, mikäli kirjoittavat retkestä kuittauksen.

Tarkempi kuvaus retken kulusta ja osallistujalista löytyvät foorumilta. Retkelle voi osallistua 28.5. mennessä. Tervetuloa mukaan!

VIRTUAALITALLI - A SIM-GAME STABLE | Ulkoasun © Jukola 2018 | lue lisää tekijänoikeuksista