Vuosi 2014 - Vuosi 2015 - Vuosi 2016 - Vuosi 2017 - Vuosi 2018 - Vuosi 2019

Psst... Hannen ja Tumpun elämää kotitallillaan Simorassa voit seurata myös täältä!

Vuosi 2019


15.2.2019, KRJ-I!

Tumppu on tänään palkittu kouluratsastuksen laatuarvostelutilaisuudessa ykköspalkinolla! Ori käyttäytyi tilaisuudessa hienosti, mitä nyt pariin otteeseen piti vähän tammoille pörhistellä... Kesää kohti keskitytäänkin sitten jalostuspuuhiin teettämään maailmaan mahdollisia koulupainotteisia pikku-Tumppuja. Vähän olen alkanut haaveilemaan omastakin Tumppu-varsasta... Ehkä sitten joskus.

24.1.2019, Oiva Ori

img

Ilmoitin Tumpun tammikuun alussa uuteen ARVO-laatuarvosteluun, jossa pääpaino oli rakenteessa. Palkinto määräytyi rakennepisteiden keskiarvon perusteella. Tumppu saavutti rapiat 12 pistettä 25 pisteestä, mikä on ihan kelpo tulos, etenkin näin "lomakuntoiselta" oriilta. Siispä saavutimme arvonimen Oiva Ori - ja juuri sellainenhan tuo poika onkin!

Tänään kävimme pakkasen vuoksi ratsastuksen sijaan pitkällä kävelylenkillä Liekkijärven rantaa pitkin. Tumppu oli yllättävän rauhallisena ja löntysteli perässäni kuin vanha koira. Ori varmaankin halusi säästää energiaa kylmän ilman vuoksi. Sain napattua oriista yhden kuvankin, ennen kuin puhelimeni akku hyytyi pakkasesta. Jos kylmyydestä etsitään hyviä puolia, niin maisemat ovat kyllä kaikkein kauneimmillaan tällaisina päivinä! Vajaan tunnin mittaisen lenkin jälkeen olin jo itsekin niin jäässä, että tyrkkäsin oriin kevyessä toppaloimessa takaisin tarhaan ja kipitin itse Simoran taukohuoneeseen keittämään pannullisen kuumaa teetä.ulkoasu © VRL-03518 | virtuaalihevonen - a sim game horse