Vuosi 2014 - Vuosi 2015 - Vuosi 2016 - Vuosi 2017 - Vuosi 2018 - Vuosi 2019

Vuosi 2018


31.12.2018, kuulumisia

Vuosi 2018 on sujunut oriin kanssa todella hiljaisissa merkeissä. Simoraan kotiuduttuamme emme ole juuri tallilta poistuneet, vaan treenailleet omaan tahtiin tutuissa maisemissa. Valmentautuminen on ollut laiskaa, mutta luottovalmentajani ja ystäväni Inka on käynyt välillä potkimassa meitä persiille kouluratsastuksen saralla. Emme kilpailleet lainkaan koulu- tai esteratsastuksessa, mutta matkaratsastuskilpailuissa kävimme pariin otteeseen. Raahasin Tumpun myös muutamiin näyttelyihin, ettei ori tule ihan mökkihöperöksi.

Saa nähdä tuleeko seuraavasta vuodesta yhtään aktiivisempi, mutta Inka on selaillut jo innokkaana kouluratsastuksen laatuarvostelukalenteria. Noh, jos joku tavoite ensi vuodelle pitää antaa, niin ainakin tuo oriin alkava kessi on saatava sulatettua pois. Ehkäpä voitaisiin aktivoitua taas esteratsastuksessakin...08.12.2018, joulunäyttelyt Katriinan tallilla

Katriina Iso-Pyökkäri oli järjestänyt tallillaan ihania tapahtumia koko joulukuuksi ja päätimme Tumpunkin kanssa suunnata pitkästä aikaa kohti Kapikkalaa. Orin kunto oli päässyt hiljaisen vuoden aikana pahasti rapistumaan ja suomenhevosmaisen virtaviivainen olemus oli vaihtunut järkyttävään pallomahaan... Onneksi joulusissa näyttelyissä ei syynätty osanottajia läpi rakennetekijöitä silmällä pitäen, joten uskalsin viedä rakkaan voikkoni paikan päälle. Showshine ja pikkuvirheet peittävä pörröinen talviturkki tekivätkin ilmeisesti tehtävänsä, sillä ori nappasi näyttelyistä kakkossijan!

Kilpakumppaneinaan Tumpulla oli komean kokoinen musta puoliveriori, joka nappasikin luokan ykkössijan, sekä kaunis ruunikko australianhevostamma. Palkinnoksi kakkossijasta saimme kiinnittää oriin suitsiin joulunpunaisen ruusukkeen. Lisähauskuutena näyttelyissä palkittiin talvinen valokuva osallistuvasta hevosesta ja tuomari kommentoikin toissatalvista säikkymiskuvaamme seuraavasti: "Hui mikä tilanne pohjolan kaamoksessa!" Onneksi kammottavasta tilanteesta Piilovuoren maastoretkellä selvittiin säikähdyksellä ja tätä kanssamme maastoilevan ratsukon nappaamaa tilannekuvaa voidaan nykyisin katsella kauhistelun sijaan ihastellen.

ulkoasu © VRL-03518 | virtuaalihevonen - a sim game horse